Ексдиректора аеропорту "Ужгород" Олега Коцюбу підозрюють у заволодінні бюджетними грошима

Ексдиректора аеропорту "Ужгород" Олега Коцюбу підозрюють у заволодінні бюджетними грошима
Колишнього директора аеропорту "Ужгород" та підрядників, які виконували ремонтні роботи, підозрюють у заволодінні бюджетними грошима в розмірі 7,5 мільйон гривень. З власних джерел Суспільному стало відомо, що йдеться про ексдиректора Олега Коцюбу. Раніше чоловік працював заступником голови Закарпатської ОДА.

 

Досудовим розслідуванням встановлено, що комунальне підприємство та підрядне товариство уклали договір на виконання реконструкції світлосигнальної системи аеродрому та системи її електропостачання. Загальна вартість проєкту становила майже 79 млн грн.

"Під час будівництва підрядник за завищеною вартістю придбав спецобладнання, яке не відповідало вказаним у документації вимогам. При цьому вніс недостовірні дані до акту вартості вмонтованого устаткування. Діючий на той час керівник летовища, неналежно виконуючи службові обов’язки, погодив підроблений документ", — йдеться у публікації прокуратури.

Ми звернулися за коментарем до Олега Коцюби. Чоловік сказав, що про оголошення підозри він не знає і буде оскаржувати у суді.

 

07 липня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів