Прибули зі Cходу України та їхали до Словаччини. На Закарпатті у поштовому відділенні виявили 10 ящиків сигарет

Прибули зі Cходу України та їхали до Словаччини. На Закарпатті у поштовому відділенні виявили 10 ящиків сигарет
На Закарпатті у місті Перечин в одному з поштових відділень правоохоронці виявили 10 ящиків безакцизних сигарет. Вантаж прибув на пошту зі сходу України та мав потрапити "зеленим коридором" до Словаччини, — повідомили на сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України у Facebook.

 

За інформацією відомства, прикордонники спільно зі співробітниками Нацполіції та БЕБ України, в межах кримінального провадження, провели обшуки в одному із поштових відділень у Перечині.

"У ході перевірки було виявлено 6000 пачок тютюнових виробів без марки акцизного збору України, упаковані у 10 картонних ящиків. Відповідно до інформації правоохоронців, вантаж прибув у Закарпатську область зі сходу України. Надалі, його планували доправити до Словаччини через так званий "зелений" кордон", — йдеться у повідомленні.

Сигарети, орієнтовною вартістю 100 тисяч гривень, вилучили співробітники БЕБ. Наразі тривають заходи зі встановлення причетних до справи.

За незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів передбачена відповідальність — від 85 тисяч до 175 тисяч гривень штрафу з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

 

20 липня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів