Прогноз на бій Усік – Дюбуа, з чим боксери підходять до вирішального моменту

Прогноз на бій Усік – Дюбуа, з чим боксери підходять до вирішального моменту
Олександр Усик має перший захист поясів Ring проти британського нокаутера

 

 

Усік – Дюбуа: Прогнози на результат майбутнього бою

Наступного місяця Даніель Дюбуа та Олександр Усик зустрінуться за три титули чемпіона світу у надважкій вазі. Дюбуа впевнений, що зможе виконати свою роботу 28 серпня у Польщі.

Дюбуа є обов’язковим претендентом на пояс Усика за версією WBA і отримав можливість після того, як спроба українця побоксувати з Ф’юрі не мала успіху. Багато фанатів, які роблять онлайн ставки на спорт вже скидають з рахунків шанси Дюбуа на пояси, але 25-річний претендент вважає, що він готовий заявити про себе. Проаналізувати шанси на перемогу обох претендентів спробував експерт ресурсу Ratingbet.com. Так він оцінює прийдешній двобій.

З чим Усик підходить до поєдинку

Після завоювання важкого дивізіону Усик перейшов у суперважку вагу в 2019 році, а через два роки, всього у своєму третьому бою в суперважкій вазі, Усік переміг Ентоні Джошуа одноголосним рішенням.

З бездоганним результатом 20-0, трохи кращим, ніж у його суперника, майбутній виклик Усика полягає в силі Дюбуа, про що свідчать його 18 перемог нокаутом, які можуть завдати проблем 36-річному українцю, особливо якщо він не в оптимальній формі.

Помітна зміна у стрункішій статурі Усика викликає питання про його здатність підтримувати свою переможну серію, особливо в порівнянні з його більш м’язистим зовнішнім виглядом у його попередній перемозі над Джошуа в серпні минулого року.

Дюбуа перед боєм

Сам Дюбуа значною мірою темна конячка. Його велика претензія на славу – перемога над Тревором Браяном та завоювання другого поясу WBA. Крім того, важко зрозуміти, як він із самого початку став обов’язковим претендентом. Крім перемоги над Браяном, він найбільш відомий тим, що провів кілька дуже добрих раундів проти Джо Джойса.

Зрештою, стійкий Джойс завдав багато пошкоджень, що призвело до дострокової перемоги у 10-му раунді, де Дюбуа отримав пошкодження нерва та перелом орбітальної кістки. Після поразки у тому бою Дюбуа якимось чином отримав шанс битися за тимчасовий титул WBA у наступному бою, що врешті-решт призвело до його шансу проти Брайана. У його останньому бою в грудні все мало не закінчилося катастрофою для Дюбуа через розрив хрестоподібних зв’язок.

Прогноз на бій

Щодо Дюбуа, то багато хто вважає, що нокаут – його єдиний шанс. 25-річний боксер може похвалитися 18 нокаутами з 19 перемог і прагнутиме притиснути Усика до канатів. Усик же намагатиметься вимотувати суперника джебами та уникати обмінів ударами.

Попри його відносну недосвідченість у титульних боях, перевага Дюбуа у габаритах та нокаутуючий удар можуть дати йому перевагу, якщо він зможе швидко потрясти українського ветерана.

 

21 липня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів