Засідання Закарпатської обласної Наглядової ради Проекту партнерства Канада – Україна „Регіональне врядування та розвиток”

14 червня 2006 року в м.Ужгороді, у будинку Закарпатської обласної державної адміністрації відбудеться Засідання Закарпатської обласної Наглядової ради Проекту партнерства Канада – Україна „Регіональне врядування та розвиток”.

 

Відповідно до розпорядження голови Закарпатської обласної державної адміністрації від 16 березня 2006 року №152 “Про створення Наглядової ради проекту “Регіональне врядування та розвиток” у Закарпатській області створено Наглядову Раду проекту, до складу якої увійшли представники Закарпатської обласної державної адміністрації, обласної ради, а також провідні фахівці з питань стратегічного планування з громадського та бізнес сектору суспільства.
Засідання Наглядової Ради проекту проводиться спільно Закарпатською обласною радою, Закарпатською обласною державною адміністрацією та Канадським інститутом урбаністики в рамках реалізації проекту "Регіональне врядування та розвиток", який фінансується Канадським агентством з міжнародного розвитку.
Під час засідання відбудеться:
- підведення підсумків реалізації заходів проекту в Закарпатській області за період з листопада 2005 року до квітня 2006 року;
- обговорення Річного плану заходів у Закарпатській області на період з квітня 2006 року до березня 2007 року;
- презентація Канадського досвіду з питань регіонального планування;

Після засідання заплановано відкриття Закарпатського регіонального центру, створеного в рамках проекту, за адресою: м.Ужгород, вул. Швабська 71 А.


Для додаткової інформації: Проект “Регіональне врядування та розвиток” розрахований на п’ять років і реалізується на національному та регіональному рівнях:
- на національному рівні проект сприяє розробці та впровадженню політики регіонального розвитку в Україні шляхом надання консультацій спеціалістам Міністерства економіки України.
- на регіональному рівні проект працює в двох пілотних областях - Закарпатській та Запорізькій. В пілотних областях буде реалізовано ряд заходів, спрямованих на підвищення інституційної спроможності місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування та інституцій громадянського суспільства здійснювати розробку та практичне втілення інтегрованих стратегій розвитку, цільових програм розвитку цих регіонів, брати участь в розробці та реалізації державної регіональної політики України тощо.


За більш детальною інформацією щодо заходу просимо звертатись до:
Наталія Носа, регіональний менеджер проекту в Ужгороді
Моб.: 8 050 555 06 21, email: [email protected]
Йосип Торпоі, регіональний координатор проекту в Ужгороді
Моб.: 8 050 689 05 43, email: [email protected]

 

08 червня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів