Ужгород світлішає

Імідж кожного міста визначається станом благоустрою, у тому числі і вуличного освітлення. Добре світло – це передумова для повноцінного життя та діяльності людини.

 

Враховуючи, що Ужгород є одним з небагатьох обласних центрів України, де розташовані визначні історичні та культурні пам’ятки державного значення, що приваблює туристів з країн ближнього та дальнього зарубіжжя. З приходом нової влади у місті звернули особливу увагу на таку складову благоустрою як освітлення міста.

Однією з проблем Ужгорода є незадовільний стан мереж зовнішнього освітлення – при терміні експлуатації світильників 8 років вони експлуатуються понад 15 років, що призводить до аварійних ситуацій. Значної шкоди завдають пограбування мереж. Ще одним фактором незадовільного стану зовнішнього освітлення міста є недостатнє фінансування ремонту та відновлення мереж.

КП „Міськсвітло” головного управління міського господарства Ужгородської міської ради передбачено капітальний ремонт мереж зовнішнього освітлення міста головних магістралей, вулиць, внутрішньоквартального освітлення, підходів та під’їздів до шкіл і дошкільних закладів. Зокрема, це заміна морально та фізично застарілих ліхтарів. Лише за три місяці (березень, квітень, травень) нинішнього року по місту встановлено 122 вуличні ліхтарі, порівняно з 126 світильниками за цілий 2005 рік. Таким чином за останні місяці посвітлішали вулиці: Закарпатська, Ужанська, Гойди, Легоцького, Сонячна, Добрянського, Срібляста, Островського, Тичини та інші.

 

10 червня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів