На Закарпатті ветеранам надаватимуть підтримку для ведення сімейного фермерства

На Закарпатті ветеранам надаватимуть підтримку для ведення сімейного фермерства
Закарпатська область стала пілотною для реалізації програм розвитку малого й середнього бізнесу в галузі свинарства та вівчарства, до яких можуть долучитися ветерани та члени їхніх родин.

 

Створення умов для відкриття сімейних ферм і подальший супровід учасників проєкту передбачає Меморандум про співпрацю, який підписали Закарпатська ОВА й Асоціація «М’ясної галузі».
Такий проєкт особливо актуальний для закарпатців, котрі люблять і знають вести господарство та відкриті до нових сучасних підходів. 

Виконавчий директор Асоціації «М’ясної галузі» Микола Бабенко підкреслив, що програма вже привертає увагу міжнародних донорів, які готові допомагати з постачанням сучасного обладнання, генетичних ресурсів, надавати консультації з питань ветеринарії, управлінні фермами тощо.

За його словами, основна мета – створити необхідні умови для всіх учасників ринку, щоб продукція була конкурентоздатною, забезпечувала достатній рівень рентабельності для тих, хто вирощує, і для кінцевого споживача залишалася доступною.

Підписання Меморандуму про співпрацю стало першим кроком до старту проєкту.

Про умови участі в програмах у Закарпатській ОВА повідомляють додатково.

 

14 серпня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів