Заява Закарпатського обласного відділення Партії регіонів

10 червня, у місті Ужгороді на стадіоні “Авангард” невідомі особи вчинили підпал автомобіля Джип “Mitsubishi Pajero”, який належить депутату обласної Ради, члену фракції Партії регіонів Олександру Баранюку.

 

Дивним здається той факт, що жодних свідків підпалу, не кажучи вже про охорону стадіону, яка несе відповідальність за порядок на ввіреній їй території – так і не знайшлося.
Стає очевидним той факт, що комусь дуже вигідним є дестабілізація політичної ситуації в краї, у досягненні якої, політичні опоненти не цураються навіть застосовувати протизаконні методи, які тісно пов’язані з криміналом.
Слід зазначити, що це вже не перший випадок дестабілізувати політичну ситуацію та скомпрометувати членів Партії регіонів в Закарпатті.
Не так давно були спроби звинуватити деяких її представників у крадіжках комп’ютерної техніки, використанні службового становища, інших неіснуючих гріхах які, як довело слідство, проведене правоохоронними органами, не мали жодних на те підстав.
Замість цього справжні винуватці ще і сьогодні не притягнуті до відповідальності.
Таким чином, правоохоронні органи потурають справжнім злочинцям, і фактично, самі стали на шлях злочину!
Ми вимагаємо негайного створення слідчої комісії по розслідуванню вищенаведеного факту та припиненню методичного переслідування представників опозиції в краї.
Це, і тільки це, може хоч трохи відновити довіру народу до правоохоронних органів та довести, що дотримання законів – це не пустопорожні обіцянки ..
Ми підкреслюємо, що наші вимоги рішучі і засновані на настроях та сподіваннях наших виборців.
Прес-служба Закарпатського обласного відділення Партії регіонів.

 

13 червня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів