Закарпаттяобленерго візьме участь у Ярмарку вакансій-2023 в Ужгороді 14 вересня

Закарпаттяобленерго візьме участь у Ярмарку вакансій-2023 в Ужгороді 14 вересня
Про актуальні тенденції та пропозиції на ринку праці Закарпатської області говоритимуть на Ярмарку вакансій-2023 уже 14 вересня в Ужгороді. ТОВ «Закарпаттяобленерго» також візьме участь у заході й представить свої вакансії, а представники компанії розкажуть всім зацікавленим особам про особливості роботи на підприємстві.

 

«Учасники заходу познайомляться з потенційними працедавцями – представниками провідних закарпатських, українських і міжнародних компаній, дізнаються всі тонкощі написання резюме, а також отримають необхідну юридичну й іншу підтримку. Натомість на роботодавців чекають консультації щодо бронювання працівників та отримання компенсацій у разі працевлаштування певних категорій громадян», - зазначають у Закарпатській ОВА.

Під час Ярмарку вакансій-2023 цікаво буде й дітям, адже їх розважатимуть аніматори, поки батьки будуть вирішувати свої дорослі справи.

Завітайте на Ярмарок вакансій 14 вересня о 12:00 на наб. Незалежності в Ужгороді. Шукайте намет із написом «Закарпаттяобленерго».

Програма обласного заходу «Ярмарок вакансій – 2023»: https://bit.ly/466CFlx

Ознайомитися з вакансіями, які пропонує компанія, можна на порталі «Допомога Закарпаття»: https://dopomoga.digital-zakarpattia.com.ua/

 

13 вересня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів