"Карпатський вернісаж"

9-10 вересня 2006 року в Івано-Франківську відбудеться фестиваль "Карпатський вернісаж" за підтримки Міністерства культури і туризму України, Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

 

Метою фестивалю є популяризація народних традицій та культури регіону, представлення таких ремесел як різьба по дереву, ткацтво, вишивка, писанкарство, ковальство, гончарство, лозоплетіння, твори художнього мистецтва, ліжникарство та інші. До участі у фестивалі запрошуються народні майстри та умільці.
"Карпатський вернісаж" дозволить мешканцям та гостям нашого краю ознайомитися із народними ремеслами та традиційними промислами, сприятиме збереженню культурної самобутності краю.
Фестиваль працюватиме:
9 вересня – з 11.00 до 18.00
10 вересня – з 10.00 до 18.00
В рамках фестивалю: уроки народного промислу від учасників, акції та подарунки від спонсорів та організаторів, виставка-ярмарок робіт у Івано-Франківському обласному художньому музеї, виступи художніх колективів.
Детальну інформацію про умови участі та можливості співорганізації фестивалю можна дізнатися в офісі виконавчої дирекції Ради з туризму Карпатського регіону: вул.Грушевського, 21, офіс 655, м.Івано-Франківськ, 76004, тел. (0342) 55-18-56, e-mail: [email protected]; www.tourism-carpathian.com.ua.

 

19 червня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів