Помер депутат Закарпатської обласної ради Йосип Борто

Помер депутат Закарпатської обласної ради Йосип Борто
24 листопада 2023 року на 66-му році життя помер Йосип Борто — депутат Закарпатської обласної ради заступник голови Товариства угорської культури Закарпаття (КМКС).

 

"Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким з приводу передчасної смерті депутата Закарпатської обласної ради, колишнього першого заступника голови облради та голови фракції КМКС Йосипа Борто.

Ми назавжди запам’ятаємо його принциповою, наполегливою і відвертою людиною, чуйним колегою та мудрим політиком...

З повагою, голова Закарпатської обласної ради Роман Сарай, депутатський корпус та апарат облради", - йдеться у повідомленні від обларади.

"Важка та непоправна втрата.

Справжній патріот, людина, яка безмежно любила Закарпаття й Україну, щоденно працювала для розвитку угорської національної спільноти та зміцнювала дружні відносини сусідніх країн.

В останні години його життя разом були учасниками історичної події для нашого краю і всієї держави – підготовки змін до Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо врахування експертної оцінки Ради Європи та її органів щодо прав національних спільнот в окремих сферах».

Він жив інтересами громади й пішов з життя, досягнувши своєї мети.

Вічна пам?ять Йосипу Борто. Ви живий до тих пір, поки жива пам?ять про Вас та Ваші справи", - написав на своїй сторінці голова ОВА Віктор Микита.

 

25 листопада 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів