На турнір із кікбоксингу до Ужгорода приїхали і спортсмени зі Словаччини

На турнір із кікбоксингу до Ужгорода приїхали і спортсмени зі Словаччини
Про інформує міська рада.

 

Близько 150 учасників, які представляли клуби з кікбоксингу ВАКО з різних районів Закарпаття, Львівщини, а також з-за кордону, узяли участь у Кубку Святого Миколая «IPPON-OPEN-2023». У розділі «кік-лайт» змагалися спортсмени від 5 років до 16 років із чотирьох ужгородських клубів, із Хуста, Виноградова, Тячева, Перечина, Стрия, а також 2 спортивні клуби зі Словаччини – Пряшева та Ревуца, інформує управління у справах культури, молоді та спорту міськради.

Традиційний турнір, який тривав 2 дні – 16-17 грудня – на базі СК «ІППОН», присвятили і 33-річчю спортивного клубу, засновником якого є президент Закарпатської обласної федерації кікбоксингу WAKO, заслужений тренер України Анатолій Перцев. Привітали  усіх, хто долучився до організації та проведення Кубку, учасників, тренерів, переможців змагань і міський голова Богдан Андріїв, начальниця управління у справах культури, молоді та спорту міськради Алла Чернобук.

Захід відбувся за сприяння та організаційної підтримки управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради.

 

18 грудня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів