У вантажному потязі митники та прикордонники знайшли контрабандні сигарети

Напередодні ввечері на митному посту "Батєво", що на українсько-словацькому кордоні, закарпатські митники спільно з прикордонниками виявили у вантажному потязі, який прямував з України до Угорщини, приховані від митного контролю 9 пакунків із тютюновими виробами.

 

Це сталося під час проведення спільного митно-прикордонного контролю потягу із вантажем «котуни», який прибув у пункт пропуску «Саловка-Еперешке», що на кордоні з Угорщиною. При огляді, в одному із вантажних  вагонів  закарпатські митники зі стражами кордону за допомогою ліхтарика, металевих щупів та лопат виявили приховані сигарети, які були заздалегідь обмотані у чорну поліетиленову плівку.

 

Незаконний товар приховали під шаром котунів руди залізної в одному із напіввагонів. Попри таке «продумане» маскування, тютюнові вироби вдалося виявити завдяки пильності та досвіду митно-прикордонного наряду, який помітив незначне зрушення насипу вантажу.

Через відсутність власника прихованих товарів та особи, причетної до їх незаконного переміщення через кордон, інспектори склали відповідний акт. Наразі триває підрахунок контрабандного тютюну.

Потяг, що слідував в Угорщину, буде відправлено за призначенням за кордон.

 

Пресслужба Закарпатської митниці

 

22 грудня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів