Аварійні бригади ПрАТ «Закарпаттяобленерго» відновлюють знеструмлення, спричинені негодою та мокрим снігом

Аварійні бригади ПрАТ «Закарпаттяобленерго» відновлюють знеструмлення, спричинені негодою   та мокрим снігом
Про це повідомили на офіційному сайті товариства:

 

"Шановні споживачі! Через складні погодні умови, налипання мокрого снігу на деревах, які в багатьох місцях пошкодили лінії електропередач, відбулося знеструмлення низки населених пунктів області.

До кол-центру ПрАТ «Закарпаттяобленерго» надходить велика кількість телефонних дзвінків про знеструмлення. ПРОСИМО: не перенавантажуйте лінії кол-центру, адже переважну більшість знеструмлень ми "бачимо" в реальному часі завдяки власним телекомунікаційним системам.  

Будь ласка, звертайтеся тільки в тому разі, якщо ви стали свідком пошкодження об’єктів електропостачання, обриву ліній електропередач, при цьому не наближайтеся до ліній, які на землі, на відстань менше ніж 8 метрів!

Усі аварійні бригади ПрАТ «Закарпаттяобленерго» задіяні на відновлювальних роботах, вони працюватимуть до того часу, поки не вдасться відновити електропостачання всім споживачам. Оперативне здійснення робіт ускладнене поваленими деревами, на ліеквідації подібних перепон задіяні всі служби області.

 Просимо з розумінням поставитися до ситуації.

 Про аварійні відключення ми інформуємо на офіційному сайті ПрАТ «Закарпаттяобленерго» в розділі Аварійні перерви. (https://zakarpat.energy/customers/avariyni-vidkluchennya/)

 

22 грудня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів