В Ужгороді стався напад на агітатора Олександра Мороза (оновлено)

Порушено кримінальну справу

 

Менше тижня на площі Театральній в Ужгороді простояв агітаційний пост соціалістів, який збирав підписи на підтримку кандидата на пост Президента України О.О.Мороза . Ужгороді позитивно реагували на цю промо-акцію. Підходили, охоче брали агітаційні листівки, дискутували, ставили свої підписи. А в четвер на пост... напали.
Агресивно налаштований молодик з ходу розтрощив дерев?яні столи, де лежали агітаційні матеріали. Затім накинувся на жінок-активісток, що намагалися його зупинити. Одну з них, Олену Рущак, брутально вдарив. ?... кинувся втікати через міст, з якого й викинув в ріку свій пакет з важким, рублячим предметом . Оперативно спрацювала міліція, яка й затримала хулігана. Ним виявився Ш., що представився студентом-юристом одного з вузів краю, син працівника арбітражного суду.
Володимир Новіков, довірена особа О.Мороза по територіальному виборчому округу ?70, так прокоментував подію:
--[i] Це без сумніву злочинна акція, хоч і зроблена фізичною особою. Чи це політичне замовлення конкретних сил, мають встановити відповідні органи.[/i]
Наразі проводиться слідство, але на зловмисника вже порушено кримінальну справу за ч.1 ст.296 Кримінального Кодексу України.

Прес-служба обласного комітету СПУ.

 

31 липня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів