Внесення змін до Генерального плану Ужгорода: у міськраді до 20 січня приймають пропозиції і зауваження від громадськості

Внесення змін до Генерального плану Ужгорода: у міськраді до 20 січня приймають пропозиції і зауваження від громадськості
Управління містобудування та архітектури Ужгородської міської ради повідомляє про початок громадських обговорень з метою врахування інтересів громадськості при розробці містобудівної документації.

 

 

Для отримання та врахування зауважень і пропозицій громадськості інформуємо про оприлюднення на офіційному веб-сайті за посиланням: https://rada-uzhgorod.gov.ua///arhitektura-mistobudivna-dokumentatsiya/#j2joi0e7548 – заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки наступного документу: 

- «Внесення змін до Генерального плану міста Ужгорода (завершення робіт)»

Строк подачі зауважень щодо включення інтересів громадськості в заяву про визначення стратегічної екологічної оцінки триватиме 15 днів, до 20 січня 2024 року.

Орган, до якого подаються зауваження і пропозиції:

Управління містобудування та архітектури Ужгородської міської ради Юридична адреса: 88000, Закарпатська обл., місто Ужгород, вул. Героїв Небесної Сотні, 4.

 

07 січня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів