Юні ужгородці перемогли у фестивалі мінібаскетболу

Юні ужгородці перемогли у фестивалі мінібаскетболу
Нещодавно в Івано-Франківську відбувся 4-денний Фестиваль мінібаскетболу, учасниками якого стали близько 150 юнаків і дівчат 2013 та 2014 р.н.

 

За нагороди боролися 10 команд з Івано-Франківська, Ужгорода, Вінниці та Харкова.

У загальний залік враховувалися не тільки командні показники, а й результати естафет з баскетбольним м’ячем (комбінованої та естафети на спритність і комбінацію) та конкурс капітанів команд. «Ужгород-КЗ-ДЮСШ» добре підготувався до цієї спортивної події і продемонстрував хороші показники, які принесли чудовий результат.

Наші юнаки провели чотири поєдинки, у яких вибороли три перемоги. Закарпатці виявилися сильнішими за всі три колективи з Івано-Франківська: «Академію БА Говерла 1» (41:9), «Академію БА Говерла 2» (24:11) та «Академію БА Говерла 3» (48:18). А ось у протистоянні з «МСДЮШОР 15» (Вінниця) ужгородські баскетболісти зазнали поразки (20:30). Набравши 10 очок із 12-ти можливих, «Ужгород-КЗ-ДЮСШ» зайняв друге місце у командних змаганнях.

«Ужгород-КЗ-ДЮСШ» також був на провідних ролях у естафетах, а представник нашої команди – Артем Зубковський – виграв конкурс капітанів. Таким чином закарпатський колектив випередив своїх конкурентів у загальному заліку й здобув перемогу. Другою стала «Академію БА Говерла 2» (Івано-Франківськ), а третьою – «МСДЮШОР 15» (Вінниця).

У змаганнях серед дівчат наша область представлена не була. Там топ-3 виглядав наступним чином: 1. БК «ХАІ – збірна Харківської обл.», 2. «ДЮСШ-2-Івано-Франківськ 1», 3. «ДЮСШ-2-Івано-Франківськ 4»,

Переможці та призери Фестивалю з міні-баскетболу були нагороджені кубками, медалями та дипломами. Пам’ятні подарунки отримали гравці команд-призерів естафети, переможець конкурсу капітанів та 12 кращих гравців команд.

Олег МИКИТА, Карпатський об'єктив 

Фото ФБУ

 

11 січня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів