1000 пляшок алкогольного фальсифікату перевозив водій вантажівки: справу розслідуватиме БЕБ

1000 пляшок алкогольного фальсифікату перевозив водій вантажівки: справу розслідуватиме БЕБ
Про це інформує пресслужба Мукачівського прикордонного загону.

 

1000 пляшок алкогольних напоїв невідомого походження виявили на Закарпатті співробітники оперативно-розшукового відділу Мукачівського прикордонного загону спільно зі співробітниками патрульної поліції.

У ході реалізації оперативної інформації, наданої офіцерами оперативно-розшукового відділу Мукачівського прикордонного загону, на автошляху сполученням Мукачево-Рогатин правоохоронці зупинили вантажівку МАN, 20-річний водій якої перевозив алкогольні напої.

На усіх пляшках із алкоголем були марки акцизного податку, проте під час їх вибіркової перевірки за допомогою електронного сервісу Державної податкової служби України прикордонники з’ясували, що ці марки зазначені, як такі, що вже погашені.

Загалом було виявлено 1000 пляшок алкоголю сумнівного походження.

Для прийняття подальшого правового рішення до місця події прикордонники викликали співробітників Бюро економічної безпеки.

Транспортний засіб та алкогольні напої були вилучені встановленим порядком.

Про виявлення ознак злочину, передбаченого ст. 204 ККУ (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) та ст. 199 ККУ (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, що існують у паперовій формі, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів) прикордонники направили повідомлення до Територіального управління Бюро економічної безпеки у Закарпатській області.

 

 

13 січня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів