Ужгородську "Нашу Україну" трясе

Нове в скандалі, в міській організації НУ

 

Як ми вже раніше повідомляли, згідно заяви Романа І., велика група членів ужгородської міської організації „Наша Україна” вийшла з лав партії. В свою чергу, голова міської організації Зелінський А. , спростовує дану інформацію і проводить своє внутрішнє розслідування, результати якого обіцяє оприлюднити в якомога коротший термін. На цьому, як з нашого боку і можна було би поставити крапку, однак джерел, близьких до „Нашої України” ми отримали неймовірно цікаву версію даного скандалу.
Як відомо склад „Нашої України” є неоднорідним. Всередині існують різні групи впливу, які ведуть один з одним під килимову війну за те хто буде ближе до В. Балоги.
Як стало відомо з неофіційних джерел Антон Зелінський сьогоднішній керівник Ужгородської НСНУ невдовзі очолить одне з силових відомств області, а тому боротьба за крісло керівника головного ужгородського нашоукраїнця лише в розпалі і слід очікувати на продовження скандалів в НСНУ. Підтвердження того що даний скандал розкачується внутрішніми силами в „Нашій Україні” є те що „нашоукраїнське” видання газета „СЗ-Фест” оприлюднила інформацію про розкол в ужгородській НСНУ, в чому дотично звинувачує Антона Зелінського, таким чином це підтверджує про внутрішні протистояння між різними групами в закарпатській „Нашій Україні”.

 

22 червня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів