В Ужгороді поліція затримала серійного крадія, який обкрадав автомобілі громадян

В Ужгороді поліція затримала серійного крадія, який обкрадав автомобілі громадян
Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Закарпатській області

 

Оперативники та слідчі Ужгородського районного управління поліції викрили жителя села Середнє на вчиненні ряду крадіжок з автомобілів громадян. Раніше судимого фігуранта наразі помістили в ізолятор тимчасового тримання.

Напередодні вночі, в ході проведення оперативно-розшукових заходів, в Ужгороді поліція затримала 38-річного зловмисника, який тільки 5 січня цього року звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за майнові злочини.

За інформацією співробітників кримінальної поліції фігурант причетний до серії крадіжок з автомобілів, що були вчинені в обласному центрі протягом останніх кількох днів.

Для викриття зловмисника, від рук якого потерпали місцеві жителі, оперативники провели низку заходів. Підозрюваного вдалося впіймати одразу після того, як він обікрав чергове авто на проспекті Свободи.

У затриманого слідчі вилучили ряд викрадених речей, які буде повернено потерпілим.

Зараз поліцейські помістили підозрюваного до ізолятора тимчасового тримання. В слідчому відділі Ужгородського районного управління поліції за всіма фактами відкрито кримінальні провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України.

Оперативна роботу у даній справі продовжується. Поліція перевіряє причетність даної особи до скоєння аналогічних злочинів на території міста.

Покарання, що загрожує крадієві – до 8 років ув?язнення.

 

 

28 січня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів