Tolk – про тарифи на світло, відключення боржників та благодійні ініціативи  

Tolk – про тарифи на світло, відключення боржників та благодійні ініціативи  
Згідно з урядовою постановою, з 1-го червня минулого року в Україні зросла вартість електроенергії — до 2 грн 64 коп за кіловат незалежно від об’єму її споживання. Також Кабмін визначив єдиний тариф як для індивідуальних, так і для колективних побутових споживачів.

 

При цьому продовжує діяти зонний поділ, тобто вдень, із 7-ої ранку до 23-ої споживачі оплачують електроенергію за згаданим тарифом, а вночі — із 50-відсотковою знижкою. Цей тариф діятиме до квітня 2024-го і чи зростатиме, наразі енергетики не можуть спрогнозувати.

Водночас, зросли і суми в платіжках для населення через підвищення ціни на електроенергію. У ТОВ «Закарпаттяенергозбут» (Група Tolk) кажуть: якщо влітку це не дуже відчутно, то взимку — суттєво.

Оскільки Кабмін зняв мораторій на відключення за борги споживачів комунальних послуг, в тому числі за електроенергію, аби не допустити цього останнього кроку, окрім вже існуючих програм підтримки, у товаристві запустили нову – «Робіть світлі справи».

З огляду на скасування мораторію на відключення боржників у ТОВ «Закарпаттяенергозбут» (Група Tolk) звертаються до громадян користуватися усіма можливими програмами державної підтримки, реструктуризації боргів, субсидіями тощо, щоби не накопичувати заборгованості.

Сюжет:

 

 

 

07 лютого 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів