«Grande amore»: в Ужгороді відбудеться музичний вечір до дня закоханих

«Grande amore»: в Ужгороді відбудеться музичний вечір до дня закоханих

 

Кохання - найсвітліше почуття у світі, якому не потрібна мова, його відчувають серцем, воно підносить людину, кличе її на подвиги, творить історію.  Кохання робить життя людей яскравим і насиченим. Навіть на війні люди закохуються, нехай хоча б на мить, але це почуття робить їх щасливими.

Напередодні, 13 лютого, артисти та колективи Закарпатської філармонії  підготували для Вас музичний вечір присвячений Дню закоханих «GRANDE AMORE». Під час концерту глядачі неодмінно відчують емоції радості, любові, щирості та чистоти,  зможуть приємно провести час та насолодитися романтичною творчістю талановитих і професійних виконавців філармонії.

Емоційно-піднесено і ніжно відсвяткувати День святого Валентина запрошують: заслужений артист України Олександр САДВАРІЙ, Мирослава ШВАХ-ПЕКАР, Поліна ГОНТАРЬ, Анастасія ВИШНЕВСЬКА, Ігор ЛИТВИНОВ (гітара), Наталія ЛЕНДЄЛ (фортепіано), балетна група ансамблю «Закарпатські візерунки» (балетмейстер – Оксана БУЛЕЦА) та камерно-інструментальний ансамбль «Угорські мелодії» (керівник – заслужена артистка України Діана ГАВАТА).

Харизматичні артисти презентують для слухачів популярні світові хіти, які стали символом кохання та романтичності.

Встигніть придбати квитки в якості незабутнього подарунку коханим людям та пам’ятайте, що саме такі події роблять людей по-справжньому щасливими. Нехай життя кожного з нас буде сповнене радістю, теплом і коханням.

Початок концерту  о 18:30.

Ведуча – Ольга ДОНЕЦЬКА.

Локація: велика зала Закарпатської обласної філармонії

Захід проходитиме для підтримки наших доблесних Збройних Сил України. 

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

ЗВЕРТАЄМО УВАГУ!

КВИТКИ продаються в КАСІ філармонії (можна замовити за тел.: 050 041 28 55 Ольга Євгенівна) та на CONCERT.UA. ПРИЄМНОГО ПЕРЕГЛЯДУ ТА ГАРНОГО НАСТРОЮ! БУДЬТЕ ЗДОРОВІ! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

 

 

 

 

  

 

 

 

 

10 лютого 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів