В ужгородських школах продовжили обмежувальні заходи, але з відновленням дистанційного навчання

В ужгородських школах продовжили обмежувальні заходи, але з відновленням дистанційного навчання
Про це інформує Ужгородська міська рада.

 

Продовжити обмежувальні заходи у закладах загальної середньої освіти із відновленням дистанційного навчального процесу до 16 лютого – таке рішення прийняла сьогодні протиепідемічна комісія міської ради, враховуючи ситуацію із захворюваністю в Ужгородській територіальній громаді. Як зазначалося на комісії, більшість вчителів, які хворіли, вже одужали, тож можливий формат онлайн-навчання.

Керівникам ужгородських музичної школи №1, школи мистецтв, ДЮСШ та інших закладів позашкільної освіти, розташованих на території громади, рекомендували продовжити проводити заняття дистанційно, крім індивідуальних занять.

Запровадження карантинних заходів, як інформує управління охорони здоров’я та цивільного захисту населення міськради, сприяло певній стабілізації показників захворюваності. Проте, за даними моніторингу епідситуації з респіраторної групи інфекцій, в Ужгороді триває епідемія високої інтенсивності з перевищенням епідемічного порогу на 87,5 % із значною кількістю серед дітей шкільного віку (40,9%) та зростанням на 27 % дітей 15-17 років.

Зареєстровано з початку року 2066 випадків захворювань ГРВІ, 9 випадків COVID -19 та 14 випадків грипу типу А.

Продовжується щоденний моніторинг, наступної п’ятниці комісія збереться знову.

 

09 лютого 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів