На Закарпатті залишаються підтопленими 690 га сільгоспугідь, 2 місцеві дороги та 13 дворогосподарств

На Закарпатті залишаються підтопленими 690 га сільгоспугідь, 2 місцеві дороги та 13 дворогосподарств
Про це повідомляє ДСНС Закарпаття.

 

Значні опади та відлига далися взнаки. Станом на 11:00 11.02 на Закарпатті залишаються підтопленими:

 690 Га сільськогосподарських угідь на території Берегівського та Хустського районів

 автодорога місцевого значення між селами Великі Ком'яти – Шаланки (шар води – 30-40 см, протяжність 100 метрів), рух перекрито, об'їзд здійснюється через селище Вилок;

 автодорога місцевого значення між селами Тисаагтелек - Малі Геєвці (шар води 30-35 см, протяжність до 200 метрів), рух автотранспорту ускладнений.

 13 дворогосподарств у Тячівському районі. Впродовж доби та всю ніч рятувальники ДСНС та фахівці місцевих пожежних команд відводили воду з території приватних домоволодінь та об’єктів інфраструктури у Хустському, Рахівському, Мукачівському та Тячівському районах.

Рух автошляхами Н-09 Мукачево Рогатин Львів (в районі с. Вільхівка) та Т-07-19 Іршава – Виноградів – відновлено.

Крім того, через перезволоженість грунту і, як наслідок, падіння дерева на газову трубу високого тиску в с. Терново Тячівського району залишаються без газопостачання села: Вишоватий, Добрянське, Вільхівці та частково село Нересниця.

Без газопостачання й мешканці населених пунктів: Тересва, Крива, Грушово, Терново, Петрушів та Н. Апша. Тут, внаслідок підняття рівня води в р. Тересва, між Бедевлею та Тересвою, пошкоджено газову трубу високого тиску.

Також зафіксовано зсув ґрунту на території Лопушанського лісництва філії «Ясінянське ЛМГ». Пошкодження ґрунту не несе загрози для дворогосподарств та не перекриває русло річки.

 

 

11 лютого 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів