Вал та прокладки для мотоблока – їх різновиди та особливості вибору

Вал та прокладки для мотоблока – їх різновиди та особливості вибору

 

Будучи складним механізмом, що складається з безлічі деталей, агротехніка потребує регулярного обслуговування. Проте і це не є гарантією того, що якась запчастина не вийде з ладу, адже постійно відбувається природний знос, або через значне навантаження чи механічне пошкодження може статися поломка. Зазвичай, прокладки для мотоблока відносяться до розхідного матеріалу і потребують періодичної заміни, а ось поломка валів може призвести до повної зупинки агрегату. У цій статті ми розповімо про види цих запчастин та як їх правильно вибирати.

Вал до мотоблока – види, розгляд основних аспектів

В агротехніці важливу роль відіграють різноманітні деталі, серед яких велике значення має вал. Ця деталь має кілька варіантів в залежності від призначення та моделей агрегату. На сайті https://motoblok-tata.com.ua ви зможете знайти різновиди валів до мотоблоків, такі як:

  • балансувальний із шестернею, чи без неї;
  • розподільний;
  • первинний;
  • вторинний;
  • головний;
  • вал диференціала.

В коробці передач розміщені первинний та вторинний вали, а також цілий блок шестерень, які відрізняються по діаметру та кількості зубців, які визначають швидкість обертання. Крім того, є ще вал до фрези мотоблока. Сама фреза призначена для розорювання грунту та кріпиться до задньої частини коробки передач агротехніки за допомогою спеціальних шпильок. Кожен із цих валів ви можете придбати в інтернет-магазині Motoblok-TATA, який співпрацює з виробниками запчастин і тому завжди пропонує доступні ціни на весь асортимент товарів у каталозі.

Які бувають прокладки для мотоблока?

Такі розхідники відрізняються формою, матеріалом виготовлення та розмірами в залежності від свого призначення. Прокладки мотоблока бувають мідними, металевими, азбестовими та безазбестовими, у відповідності до того, з яким металом чи рідиною контактуватимуть. А їхня форма має точно повторювати форму деталі, під яку виготовлена.

Головне призначення прокладок – згладжувати поверхню запчастин, які дотичні одні до одних, а також збереження герметичності. В Motoblok-TATA ви можете купити прокладку до мотоблока для таких деталей:

  • глушника;
  • радіатора;
  • головки циліндра;
  • колектора та інших деталей.

Розхідні матеріали та інші деталі, які наявні в інтернет магазині, підходять для різних моделей мототехніки – Зубр, Донфенг, Кентавр, Форте та інших. До того ж, більшість запчастин для китайських агрегатів є взаємозамінними, та навіть якщо у вас виникнуть проблеми із вибором – менеджери сайту нададуть кваліфіковану консультацію та допоможуть обрати необхідні комплектуючі. Доставка діє по території України.

Автор: Степаненко Ігор Олександрович (експерт Motoblok-Tata).

 

12 лютого 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів