Погрожуючи зброєю, заволоділи грошима потерпілого: мукачівські поліцейські затримали групу вимагачів

Погрожуючи зброєю, заволоділи грошима потерпілого: мукачівські поліцейські затримали групу вимагачів
Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

 

Співробітники Мукачівського районного управління поліції затримали трьох жителів Мукачева, які погрожували місцевому мешканцю та вимагали у нього гроші. Фігурантів помістили в ізолятор тимчасового тримання.

Напередодні близько 1-ої години ночі до поліції надійшло повідомлення від 25-річного мешканця села Ракошино Мукачівського району про погрози та вимагання від нього грошей групою невідомих осіб. За словами заявника подія трапилася у Мукачеві.

За викликом одразу ж виїхала слідчо-оперативна група Мукачівського районного управління поліції та екіпаж Управління патрульної поліції.

25-річний потерпілий зазначив правоохоронцям, що зловмисники погрожували йому зброєю та силою змушували перерахувати визначену суму грошей на банківський рахунок. Під тиском озброєних чоловіків, потерпілий виконав їхні вказівки, після чого зловмисники зникли з місця події.

Поліцейські оперативно встановили особи всіх причетних та затримали вимагачів за «гарячими слідами».

У фігурантів було вилучено два пневматичні пістолети та металевий кастет, якими вони й погрожували потерпілому. Відповідно до статті 208 КПК України, підозрюваних у вимаганні помістили в ізолятор тимчасового тримання.

Дану подію в поліції кваліфікували за ч. 4 ст. 189 Кримінального кодексу України. За скоєне їм загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Слідство у справі триває.

 

 

15 лютого 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів