На кордоні зі Словаччиною затримали чоловіка за підозрою у спробі підкупу прикордонника за 1000 доларів

На кордоні зі Словаччиною затримали чоловіка за підозрою у спробі підкупу прикордонника за 1000 доларів
Про це повідомили на сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби у Facebook.

 

Офіцери відділу внутрішньої та власної безпеки по Чопському прикордонному загону затримали на спробі надання неправомірної винагороди прикордонникові 30-річного громадянина України. Чоловік мав намір незаконно перетнути українсько-словацький кордон поблизу населеного пункту Паладь Комарівці Ужгородського району.

Правопорушник сконтактуватися з одним із військовослужбовців відділення «Паладь Комарівці» та спробував домовитися, аби той за грошову винагороду надав йому інформацію про місце розташування прикордонних нарядів на ділянці. Прикордонник на таку пропозицію не пристав. Натомість, він доповів про подію керівництву і надалі діяв у ролі викривача.

Чоловіка затримали під час передачі військовослужбовцеві першої частини грошової винагороди у розмірі 1000 доларів США.

Заходи з документування правопорушення та затримання хабародавця проводилися спільно зі співробітниками слідчого управління Нацполіції, Управлінням стратегічних розслідувань в Закарпатській області, за процесуального керівництва Закарпатської спеціалізованої прокуратури у оборонній сфері Західного регіону.

Правопорушника затримали у порядку ст.208 КПК України. Йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 369 ККУ «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі». Також його притягнуто до адміністративної відповідальності за спробу незаконного перетину державного кордону.

 

28 лютого 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів