В Ужгороді провели обласний етап Всеукраїнської ліги Миронюка з фехтування на шпагах «Горець-2024»

В Ужгороді провели обласний етап Всеукраїнської ліги Миронюка з фехтування на шпагах «Горець-2024»
Змагання тривали 8–9 березня, повідомляє Федерація фехтування Закарпаття.

 

Близько 200 спортсменок та спортсменів вийшли на доріжки у другому залі СК «Юність» у чотирьох вікових групах як серед хлопців, так і серед дівчат.

У категорії юнаків 2015 р.н. перемогу святкував Остап Мартинюк з Хмельницького, «срібло» у львів?янина Дем?яна Колодка, а «бронзу» розділили кияни Іван Применко та Мирон Бебело. У цій же віковій групі серед дівчат «золото» до Києва повезла Ярина Мельник, на другій сходинці – Злата Дрозд (Хмельницький), третє місце розділили Анастасія Сологуб із Києва та Варвара Бондар із Хмельницького.

Киянин Андрій Гмиря переміг у категорії шпажистів 2013-2014 р.н, «срібло» у Олександра Рябова із Хмельницького; «бронзу» розділили Максим Логуш із Івано-Франківська та Арсен Колос зі Львова. Хмельничанка Софія Бойко перемогла у цій же віковій групі шпажисток, друга – Дарія Моногарова зі Львова, і на третій сходинці також львів?янки – Вікторія Патрик та Меланія Сивак.

У шпажистів 2011-2012 років народження «золото» виборов ужгородець Андрій Ільтьо, а другий також спортсмен з Ужгорода Максим Дурда. Михайло Гавадзин з Хмельницького та Єгор Ваулін зі Львова мають «бронзу». У цій же віковій групі шпажисток кращою стала Альбіна Чернецька з Івано-Франківська, «срібло» у Марії Прозоровської з Хмельницького, «бронзу» розділили ужгородка Богдана Бокоч та Єлизавета Манштейн (Київ).

Артур Михайлюков зі Львова здобув «золото» у категорії шпажистів 2009-2012 років народження, на другій сходинці – Влад Погорєлов (Львів), «бронза» у Максима Андрейчика (Ужгород) та Володимира Колісника (Тернопіль). Хмельничанка Марія Прозоровська перемогла в цій же віковій категорії, «срібло» у Єлизавети Дробишевської з Дніпра, а на третій сходинці зупинилися ужгородка Лариса Богдан та дніпрянка Катерина Федороцова.

Вісімки найсильніших нагородили пам?ятними подарунками, медалями та сертифікатами.

 

14 березня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів