В Ужгороді відбувся традиційний міжнародний турнір з петанку Сакура-2024

В Ужгороді відбувся традиційний міжнародний турнір з петанку Сакура-2024
У Боздоському парку Ужгорода відбувся традиційний міжнародний турнір з петанку «Сакура-2024».

 

Участь в турнірі взяли понад 50 учасників з багатьох регіонів України, а також представники Франції, Словаччини та Німеччини.

У перший день турніру змагання відбулися у форматі тет-а-тет і переможцем став президент петанк-клубу «Ужгород» Петро Гойс. Друге місце також у члена клубу «Ужгород» Владислава Годованця, а бронза у Андрія Каменєва з клубу «Таббі» (Харків).

Наступного дня у рамках турніру відбулися змагання команд-дуплетів. Переможцями стали Дмитро Бугай з Києва та представник петанк-клубу «Перший Закарпатський» Ігор Сєхін. Срібні нагороди вибороли члени петанк-клубу «Ужгород» Петро Гойс та Маріо Презутті. Бронза також в ужгородців Олени Колодій та Влада Годованця.

На третій день турніру відбулися змагання команд-триплетів. Тут перемогу святкувала мікс-команда у складі членів клубу «Ужгород» Пітера ГілладеАнатолія Мущинки та члена клубу «Перший Закарпатський» Андрія Ганусича.  Срібло виборов триплет у складі львів’янина Тараса Грицюка, члена клубу «Перший Закарпатський» Юрія Шипляка та харків’янина Юрія Четверикова. Третьою стала команда міста Вишгород у складі Владислава ЧереваняВалерія Ковальчука та Миколи Кузовкіна.

Всі переможці та призери отримали подарунки від лабораторії One Lab, яка вже четвертий рік поспіль є генеральним спонсором турніру «Сакура» та партнером петанк-клубу «Ужгород». Також варто відмітити призи для переможців турніру від Демократичної спілки Угорців України – продуктові корзини угорських виробників.

Організатори також дякують за допомогу у проведені турніру та надані подарунки почесному президенту Федерації петанку України, президенту Закарпатської туристичної організації, професору Федору Шандору, а також крафтовій пивоварні Yuber, виноробні Pauk, підприємцю Олександру Ляхіну, директору парку Євгену Молнару.

Прозак

 

07 травня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів