В Ужгороді відкриється офіс для підтримки бізнесу “Зроблено в Україні”

В Ужгороді відкриється офіс для підтримки бізнесу “Зроблено в Україні”
Відкриття офісу відбудеться 24.05.2024 р о 9.00 год. за адресою: м. Ужгород, вул. Новака, 45. Участь у відкритті візьмуть представники ВР, КМУ, ОВА та бізнесу області.

 

 На базі Ужгородської філії Закарпатського обласного центру зайнятості запрацює регіональний офіс «Зроблено в Україні». Тут підприємці зможуть отримати інформацію про урядові програми підтримки українських виробників та умови участі в них.

Фахівці офісу надаватимуть практичну допомогу з написання бізнес-планів, оформлення та подачі документів на гранти та інші державні програми підтримки бізнесу у межах політики "Зроблено в Україні", а саме:

мікрогрант на створення або розвиток власного бізнесу;

грант для ветеранів/ветеранок та членів їх сімей на організацію власної справи;

грант на розвиток переробних підприємств, модернізацію виробництва;

грант для створення або розвитку садівництва, ягідівництва та виноградарства;

грант для створення або розвитку тепличного господарства;

програма пільгового кредитування «Доступні кредити 5-7-9»;

програма компенсації коштів за купівлю української сільськогосподарської техніки;

іпотечна програма єОселя;

програму “Шкільний автобус”.

Також надаватимуться консультації щодо послуг, які пропонує служба зайнятості для малого і мікробізнесу, зокрема - надання ваучерів на навчання, компенсації за працевлаштування безробітних, внутрішньо переміщених осіб, учасників бойових дій, за облаштування робочих місць для працівників з інвалідністю тощо.За словами Першого віцепрем’єр - міністра України - Міністра економіки України Юлії Свириденко, офіси «Зроблено в Україні» - лише невелика складова політики Уряду з підтримки українських виробників. Зокрема пріоритет Уряду у цьому році - на стимулювання виробництва, залучення інвестицій у реальний сектор та збільшення обсягів несировинного експорту.

Мета платформи “Зроблено в Україні” — розвиток вітчизняного виробництва та підтримка українського бізнесу для посилення економічної самодостатності України.

Купувати українське означає давати роботу людям і підтримувати нашу економіку.

Нагадуємо: офіси “Зроблено в Україні” для малого і мікробізнесу — частина національної платформи “Зроблено в Україні”, ініційованої Президентом Володимиром Зеленським. Політика реалізується Міністерством економіки України.

 

 

Закарпатський обласний центр зайнятості

 

23 травня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів