Румунські прикордонники затримали двох чоловіків, які підозроються у нападі на українського прикордонника у Рахівському районі

Румунські прикордонники затримали двох чоловіків, які підозроються у нападі на українського прикордонника у Рахівському районі
Про це повідомилв речник Держприкордонслужби полковник Андрій Демченко. 

 

Офіцер нагадав, що напад стався на ділянці Мукачівського прикордонного загону у п'ятницю, 24 травня. Чоловіки напали на військовослужбовця, відібрали у нього зброю та втекли в напрямку Румунії.

Як зазначив Демченко, прикордонники відразу поінформували колег по той бік кордону і невдовзі суміжна сторона повідомила про затримання двох порушників.

"Обставини свідчать, що це саме вони і напали. Наразі вирішуються подальші дії щодо цих осіб", - сказав речник і уточнив, що чоловіки заволоділи пристроєм для відстрілу гумових куль. У одного із затриманих порушників і виявили цей пристрій.

За його словами, прикордонники відразу поінформували колег по той бік кордону і невдовзі румунські колеги повідомили про затримання двох порушників.

Офіцер нагадав, що інцидент стався на ділянці Мукачівського прикордонного загону у п'ятницю. Чоловіки напали на військовослужбовця, відібрали у нього зброю та втекли в напрямку Румунії.

 

29 травня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів