На Закарпатті запрацював Центр з розшуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин

На Закарпатті запрацював Центр з розшуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин
Про це інформує відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

 

Для налагодження комунікації із родинами військовослужбовців, які потрапили в полон або зникли безвісти та підвищення результативності пошукових заходів, на Закарпатті відтепер працює спеціалізований Центр. Допомогу громадянам тут надають співробітники Головного управління поліції області.

За консультаціями до поліцейських можуть звертатися громадяни, які втратили зв’язок із рідними, коли ті перебували на тимчасово окупованій території чи у зоні ведення бойових дій.

Поліцейські допомагатимуть громадянам отримати інформацію щодо алгоритму та порядку дій у пошуку зниклих безвісти, роз’яснюватимуть як подати заяву про зникнення близької людини, а також консультуватимуть щодо процесу розшуку безвісно зниклої особи.

Для контактування з Центром можна звернутись за телефонами: +380–67-005-33-55, +380-66-452-25-23, або повідомити про факти зникнення при особистому візиті на базу волонтерського центру Громадської організації «Волонтери Закарпаття» в приміщенні Закарпатської обласної військової адміністрації за адресою м. Ужгород, пл. Народна, 4 (1-ий поверх, кабінет 134), де і розташовується Центр.

Звернутися по допомогу сюди можна у вівторок та четвер з 10:00 до 12:00 години.

Телефони гарячої лінії працюють з понеділка по п’ятницю з 09:00 до 18:00 години.

 

 

02 червня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів