Родина бойового офіцера Миколи Свергуна отримала нове житло

Родина бойового офіцера Миколи Свергуна отримала нове житло
Про це повідомила Служба зв’язків з громадськістю Закарпатського ОТЦК та СП

 

Микола Свергун боронив Україну в лавах 15-го окремого гірсько-штурмового батальйону 128-й окремої гірсько-штурмової бригади, де займав посаду заступника командира мінометної батареї.
Під час розвідувально-пошукових дій в районі населеного пункту Мирне Пологівського району Запорізької області підрозділ Миколи Свергуна потрапив під щільний артилерійський обстріл. Офіцер отримав дуже сильні поранення. Далі тривале лікування та реабілітація.

За бойову звитягу офіцер нагороджений орденом “Богдана Хмельницького” ІІІ ступеню.

Знаковим є те, що родина Миколи Свергуна вся військова – дружина й доньки також стоять на захисті нашої держави.

Ключі від квартири захисник отримав з рук голова Закарпатської ОВА Віктора Микити, який зазначив: « Квартирний фонд сформували завдяки пілотному проєкту Закарпатської ОВА з підтримки ветеранів під назвою «Банк землі для будівництва». Сьогодні ми передали квартиру площею майже 100 кв. м. Ремонт та облаштування меблями забезпечать місцеві підприємці, які системно підтримують проєкт з надання житла нашим захисникам».

Родину героя з новосіллям привітали й керівництво Ужгородського РТЦК та СП та Закарпатського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

 

 

06 червня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів