В Ужгороді вручили державні нагороди родинам полеглих поліцейських

В Ужгороді вручили державні нагороди родинам полеглих поліцейських
6 червня за дорученням Президента Володимира Зеленського голова ОВА Віктор Микита разом з начальником ГУНП в Закарпатській області Ярославом Колесником вручили державні нагороди родинам поліцейських, котрі загинули, виконуючи службовий обов’язок у боротьбі з окупантом.

 

"Відзнаку Глави держави «За оборону України» передав дружині полеглого героя старшого лейтенанта Василя Дрогомирецького.

Медалі «Захисник Вітчизни» та нагороди «За оборону України» вручив родинам полеглих героїв лейтенанта поліції Андрія Потічного та рядового поліції Івана Старости.

Орден «За мужність» ІІІ ступеня, медаль «Захисник Вітчизни» та відзнаку Президента «За оборону України» вручив брату полеглого рядового поліції Миколи Філіппова.

Завдяки подвигам наших захисників Закарпаття назавжди закарбовано в історії незалежної України як край найкращих воїнів та героїв.

Для мене це – велика честь і водночас найважча місія. Немає таких слів, які б могли вгамувати біль рідних. Сотні краян загинули в бою, захищаючи нашу незалежність. Ми повинні бути гідними їхньої пам’яті та героїзму", - написав Віктор Микита на своїй сторінці у ФБ.

 

 

07 червня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів