Поліція встановлює обставини смертельної ДТП на Тячівщині, внаслідок якої загинула людина

Слідчі Головного управління Нацполіції в Закарпатській області розпочали досудове розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до смерті людини. У справі буде проведено експертні дослідження

 

7 червня близько 14:40 до поліції надійшло повідомлення про аварію з потерпілими у селі Теребля Тячівського району. За викликом одразу виїхала слідчо-оперативна група Тячівського районного відділу поліції та слідчі ГУНП, які провели першочергові слідчі заходи та встановили, що 29-річна мешканка села Теребля, на автомобілі «Volkswagen Golf», допустила зіткнення із незареєстрованим мотоциклом «DELTA», яким керував 73-річний житель села Вонігово. Разом з чоловіком на мотоциклі перебувала 71-річна жінка. Внаслідок аварії остання померла на місці події, а водія мотоцикла з травмами різного ступеню госпіталізували до лікарні. 

Водійку авто освідували – за кермом жінка перебувала твереза. 

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до смерті потерпілого, слідчі Головного управління Національної поліції в Закарпатській області внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. 

Слідство триває.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

 

09 червня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів