У трьох мукачівців вилучили партію наркотовару

У трьох мукачівців вилучили партію наркотовару
Про це інформує відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

 

Трьох підозрюваних у наркоторгівлі затримали оперативники та слідчі Мукачівського районного управління поліції. Під час обшуків правоохоронці вилучили партію метамфетаміну. У справі тривають оперативні заходи та проводяться необхідні слідчі дії.

Співробітники кримінальної поліції Мукачівського райуправління провели ряд оперативних заходів, за результатами яких припинили злочинну діяльність групи наркоторговців, які збували метамфетамін серед жителів регіону.

До наркоугруповання входило троє мукачівців віком 25, 32 та 41 рік.

В ході контролю за вчиненням злочину оперативники затримали 32-річного та 41-річного фігурантів, коли вони черговий раз зустрілися зі своїми клієнтами та збули їм за визначену суму грошей наркотичну речовину. Під час особистого огляду у одного з фігурантів поліцейські виявили прихованими ще 10 готових до подальшого збуту згортків з кристалічною речовиною та паперовий згорток з марихуаною.

За місцем проживання 25-річного спільника затриманих поліцейські провели невідкладний обшук. Під час слідчої дії в помешканні зловмисника правоохоронці виявили партію метамфетаміну – вага вилученого склала 200 грамів.

Загалом з незаконного обігу співробітники поліції вилучили наркотовару на суму орієнтовно 250 тисяч гривень.

Трьох підозрюваних, відповідно до статті 208 КПК України, помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За даним фактом слідчі Мукачівського районного управління поліції, за процесуального керівництва окружної прокуратури, проводять досудове розслідування за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Підозрюваним загрожує до 10 років ув’язнення.

Оперативні заходи у справі тривають. Встановлюється джерело постачання наркотиків до регіону.

 

 

12 червня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів