Чоловік, якого мертвим виявили у горах, нібито планував купити на Закарпатті рідкісне авто

Чоловік, якого мертвим виявили у горах, нібито планував купити на Закарпатті рідкісне авто
Про це інформує пресслужба Мукачівського прикордонного загону.

 

Чоловік, тіло якого виявили у неділю 9 червня 2024 року неподалік від кордону прикордонники відділу «Ділове», з листопада 2023 року перебував у розшуку, як особа, зникла безвісти.

Загиблим виявився житель Харківщини. За трагічним збігом обставин у день виявлення його тіла, чоловіку мало б виповнитися 38 років.

У листопаді 2023 року чоловіка зупинили на одному із контрольних постів при в’їзді у прикордоння. Він їхав не один. Разом із ним слідувала жінка, також жителька Харківщини. Зі слів подорожуючих, на Закарпаття вони приїхали з метою купівлі автомобіля марки «Міні-купер» рожевого кольору, яких в Україні всього декілька.

У ході проведення фільтраційних заходів, прикордонники виявили ряд ознак, які вказували на те, що справжньою метою прибуття на Закарпаття харків’янина, була спроба незаконного перетину кордону.

Стосовно чоловіка склали адміністративний протокол і справу скерували до суду. Рішенням суду харків’янина тоді звільнили від відповідальності.

Однак за кілька днів інформація про його зникнення безвісти з’явилася у базі розшуку людей МВС.

Ймовірно чоловік все ж спробував незаконно перетнути кордон, проте не зміг подолати високогір’я, яке у той час було вкрите високим снігом.

 

 

12 червня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів