Мукачівські поліцейські припинили діяльність ще двох наркоторговців: зловмисників поміщено до ІТТ

Мукачівські поліцейські припинили діяльність ще двох наркоторговців: зловмисників поміщено до ІТТ
Оперативники кримінальної поліції Мукачева спільно зі слідчими місцевого районного управління поліції затримали двох наркозбувачів, які розповсюджували заборонений «товар» на території району. Зловмисників помістили до ізолятора тимчасового тримання. Розслідування триває

 

19 червня співробітники Мукачівського районного управління поліції провели затримання двох торговців наркотиками. Фігуранти розповсюджували на території району метамфетамін, марихуану та Альфа-PVP (солі).

Один із затриманих – 42-річний мукачівець, який раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за збут наркотиків та лише нещодавно вийшов з місць позбавлення волі. 

Після звільнення із в’язниці він знову продовжив свою злочинну діяльність і був затриманий оперативниками, за силової підтримки бійців КОРДу, під час передачі наркотовару та отримання грошей від клієнта. 

Іншого, 46-річного наркоторговця, поліцейським також вдалося впіймати «на гарячому». До цього, в ході проведення негласних заходів, поліцейські задокументували кілька фактів збуту зловмисником наркотовру. 

мукачівські поліцейські припинили діяльність ще двох наркоторговців: зловмисників поміщено до ізолятора тимчасового тримання

Обох підозрюваних затримано у порядку статті 208 КПК України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі кваліфікують їх дії за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. 

За торгівлю  наркотиками зловмисникам загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Оперативні заходи у справі продовжуються. Поліція встановлює канали постачання фігурантам  наркотовару. Досудове розслідування у справі здійснюється за процесуального керівництва Мукачівської окружної прокуратури.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

 

21 червня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів