Ще дві смертельні ДТП сталися на Закарпатті

Ще дві смертельні ДТП сталися на Закарпатті
Загинули двоє людей.

 

Дорожньо-транспортні пригоди, внаслідок яких загинули 73-річна жінка та 48-річний чоловік, сталися 21 червня неподалік села Ганьковиця Мукачівського району та селища Середнє Ужгородського району. Про це Суспільному повідомила речниця Нацполіції у Закарпатській області Ганна Дан.

За її словами, повідомлення про аварії поблизу села Ганьковиця правоохоронці отримали о 17:40.

"40-річна водійка мікроавтобуса "Volkswagen", рухаючись у напрямку міста Сваляви, виїхала на зустрічну смугу, де допустила зіткнення із автомобілем марки "Opel", за кермом якого знаходився 47-річний чоловік", — розповіла Ганан Дан.

Внаслідок ДТП 73-річна пасажирка авто "Opel" від отриманих травм померла на місці. Водії обох авто та пасажири — 48-річний пасажир "Volkswagen" та 74-річний пасажир "Opel", отримали тілесні ушкодження і були госпіталізовані до реанімаційного відділення місцевого медичного закладу.

Повідомлення про другу ДТП, неподалік селища Середнє, надійшло до поліції о 20:58.

"Перед поворотом у селище Середнє 48-річний житель села Кибляри, рухаючись на авто "Renault", здійснив виїзд на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з автомобілем "Volkswagen". Внаслідок цього, водій "Renault" загинув на місці, а 22-річний водій "Volkswagen" та 18-річна пасажирка доставлені до лікарні з травмами", — додала речниця.

Слідчі розповіли кримінальні провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України. Транспортні засоби помістили на арештмайданчики, а у справах призначили ряд експертних досліджень, які допоможуть встановити всі об’єктивні обставини ДТП.

 

22 червня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів