Закарпатські нацгвардійці отримали нові засоби РЕБ

Закарпатські нацгвардійці отримали нові засоби РЕБ
Засоби радіоелектронної боротьби передали судді Закарпаття місцевому підрозділу Національної гвардії України.

 

Ці прилади убезпечать гвардійців, які виконують бойові завдання на фронті, від російських FPV-дронів. Офіцери Національної гвардії продемонстрували гостям підрозділу власні безпілотні літальні комплекси, засоби радіоелектронної розвідки і техніку, з якою гвардійці виконують завдання на передовій і в тилу.

«Ці засоби радіоелектронної боротьби допоможуть нашим підрозділам ефективніше виконувати завдання в зоні бойових дій. Один з цих РЕБів ми встановимо на автомобіль підвищеної прохідності для доставки боєприпасів на позиції і евакуації поранених. Це дуже потрібні прилади для наших хлопців, які щодня героїчно тримають оборону на найгарячіших напрямках фронту», – відзначив командир відділення радіоелектронної боротьби з позивним «Гусар».

Ці засоби РЕБ тактичного рівня можуть працювати автономно завдяки зовнішнім джерелам живлення. Вони створюють перешкоди у декількох діапазонах. Ця українська розробка дозволяє ефективно протидіяти переважній більшості дронів-камікадзе. У відповідь гвардійці подарували суддям пам’ятні сувеніри і подякували за підтримку підрозділу.

«Хочу висловити слова щирої подяки всіх, хто долучився до цієї корисної справи. Ми високо цінуємо внесок суддівського корпусу Закарпатської області у підвищення боєздатності підрозділів, які боронять нашу Батьківщину на передовій. Завдяки нашим спільним зусиллям ми здолаємо ворога і захистимо Україну», – заявив командир Закарпатського підрозділу Національної гвардії України полковник Сергій Лук’янчиков.

 

19 липня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів