У чому полягають особливості лінійних світлодіодних світильників? 

У чому полягають особливості лінійних світлодіодних світильників? 
Лінійні світильники - це тонкі світильники на основі світлодіодів з пластиковим або алюмінієвим корпусом і драйвером з перетворювачем напруги. Таке освітлення є універсальними світильниками завдяки своїй простоті, легкості у використанні та підключенні. Цей тип є одним з найпоширеніших типів світильників на сьогоднішній день і використовується у всіх сферах життя.

 

Призначення лінійних світильників? 

Лінійні світильники – це ті джерела світла, які відповідають своїй назві і виглядають як кілька світлодіодів, розташованих в ряд. Рівномірний світловий потік без мерехтіння або пульсації, довговічність і економічність роблять світлодіодні прилади одними з найпопулярніших. Їх застосовують у різних сферах, наприклад: 

  • Лінійні світильники використовуються для вуличного освітлення. Їх використовують для освітлення дворів, парків і заповідних зон. Яскраве світло забезпечує хорошу видимість і підвищує безпеку перехожих і водіїв.

  • Такі світильники встановлюють у лікарнях, клініках, лабораторіях, дослідницьких центрах, офісах, банках і навчальних закладах, оскільки вони незамінні там, де потрібна висока точність.

  • Лінійні світлодіодні світильники також використовуються в громадських місцях, таких як торгові центри та ресторани, розважальні заклади.

  • Такі джерела світла незамінні для освітлення аеропортів, залізничних вокзалів, річкових портів, автобусних зупинок, тунелів метро і автострад.

  • Лінійні світлодіоди встановлюють у виробничих цехах, ангарах, складах і розподільчих центрах.

Особливості лінійних світильників 

Лінійні світлодіоди мають багато переваг перед звичайними лампами:

  1. Низьке енергоспоживання, що дозволяє економити на витратах на електроенергію.

  2. Мають тривалий термін служби, не потребують заміни лампочок і бездоганно працюють протягом багатьох років.

  3. Рівномірний розподіл світла по всьому приміщенню.

  4. Безпечні для здоров'я людини, оскільки не виділяють ртуті та інших шкідливих речовин, які містяться у звичайних лампах. Вони також не досягають високих температур, що значно знижує ризик загоряння.

  5. Вони також можуть бути оснащені датчиками руху, що робить їх простішими і зручнішими у використанні та допомагає заощаджувати електроенергію.

Як вибрати лінійні світильники?

Світлодіодні лінійні світильники є готовими до використання і не можуть бути використані за принципом заміни лампочки. Тому при виборі слід звертати увагу не тільки на необхідні розміри, але й на термін служби. Також не варто забувати про естетичність і простоту монтажу. Тому зверніть увагу на такі моменти як:

  • розмір;

  • спосіб встановлення;

  • робочі параметри;

  • колірна температура;

  • матеріал, з якого виготовлений світильник.

 

19 липня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів