«Укрзалізниця» підтвердила смерть людини у потязі «Запоріжжя-Ужгород»

«Укрзалізниця» підтвердила смерть людини у потязі «Запоріжжя-Ужгород»
Вагон був без кондиціонування.

 

Про це заявив керівник пасажирського напрямку «Укрзалізниці» Олександр Перцовський.

Місцеві ЗМІ повідомляли, що 16 липня в нічному експресі «Запоріжжя-Ужгород» померла жінка. Пасажири повідомили, що у купе була спека, а вагон був без кондиціонера.

«(Інформація про смерть пасажира — Прим. ред.) підтверджується. Це поїзд «Запоріжжя-Ужгород». Ми просто не педалюємо кожний такий випадок, але в поїздах, оскільки понад 100 тисяч людей подорожує, на жаль, особливо в літній період, трапляються ось такі природні смерті», — розповів він.

В «Укрзалізниці» зазначають, що кожну подібну трагедію розбирають окремо.

«По цьому випадку зокрема ми дивимося чи можна було запобігти, чи можна було швидше зреагувати, на скільки оперативно викликали медиків і наскільки оперативно вони приїхали. (Висновків — Прим. ред. ) по цьому випадку поки немає», — зазначив Перцовський.

Він підтвердив, що у вагоні не було системи кондиціювання і наголосив, що варто звертати увагу на його наявність при покупці квитка. У додатку вони маркуються сніжинкою.

«Тому я звертаюся до пасажирів: температурні рекорди побиті всі, а в нас половина парку не обладнана кондиціонерами взагалі. Зараз ми чітко маркуємо ті вагони, які мають надійні системи кондиціювання», — сказав Перцовський.

 

20 липня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів