Lights&Dreams: В Ужгороді з'явився ще один казковий замок

Lights&Dreams: В Ужгороді з'явився ще один казковий замок
У Боздоському парку створили казковий замок, що світиться в темноті.  Він став частиною парку ілюмінацій та масштабних світлових інсталяцій «Lights&Dreams», який днями відкрили в Ужгороді. 

 

 Головна особливість парку в велетенських розмірах композицій, адже кожна фігура сягає до семи метрів заввишки. А сам фігури проекту «Lights&Dreams» виготовлені вручну з 50 000 ліхтариків, натурального шовку та спеціальних led-ламп. Вони стали частиною легендарної історії про паралельний світ, де панують феї, ельфи, дракони та інші магічні істоти. 

Перші відвідувачі проекту вже встигли зробити фото на фоні світлових композицій, а одну з фігур парку вже встигли прозвати «найкращим казковим замком Ужгорода».

казковий парк

За словами організаторів заходу, всі фігури парку живляться від генераторів, а самі ліхтарики не споживають багато світла та працюють в енергозберігальному режимі.

«Наше головне завдання зараз - дарувати українцям позитивні враження, а дітям - щасливе дитинство, бо вони на це заслуговують, попри всі обставини. Тож ми запрошуємо всіх бажаючих поринути в атмосферу чарівного світу, зробити яскраві фото, провести гарно час та відволіктись від проблем», - каже організатор заходу, керівник компанії Universal Park Денис Погорєлко.

лев у парку

Окрім ілюмінацій, парк пропонує всім відвідувачам інтерактивні зони дозвілля, зони відпочинку, театралізовані виступи акторів, стилізовані фотозони, прохолоджувальні напої та багато іншого. 

Придбати квитки можна на офіційному сайті Lights & Dreams або на касі Боздоського парку. Подробиці - в Instagram та Facebook заходу. 

Вхід представникам ЗСУ та людям з інвалідністю I-II групи безкоштовний. Частина коштів з продажу квитків підуть на допомогу ЗСУ.

казковий парк

 Адреса: Боздоський парк м. Ужгород  (Слов’янська набережна, 31)

Часи роботи: щодня з 20:00-23:00 

Вартість квитка: дорослий-250 грн, дитячий-200 грн (від 3-14 років).

казковий парк

 

 

25 липня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів