Для помешкань, які обігріваються електрикою, уряд запровадив 50% знижку в опалювальний період

Для помешкань, які обігріваються електрикою, уряд запровадив 50% знижку в опалювальний період
Побутові споживачі, які обігрівають помешкання електричними установками, матимуть 50% знижку на оплату в опалювальний період. Такі пільги передбачені для тих господарств, які оснащені електроопалювальним обладнанням в установленому порядку. 

 

Скористатися знижкою можуть також ті власники, які лише на етапі встановлення опалення.  

Як скористатися тарифом, інформує споживачів директорка ТОВ «Закарпаттяенергозбут» (Група Tolk) Наталія Німець:

«З 1 червня цього року запроваджено фіксований тариф на електричну енергію - 4,32 за кВт/год., який діятиме до 30 квітня 2025-го року. Водночас, постановою уряду передбачено пільгову ціну для споживачів. Якщо домогосподарство споживатиме до 2000 кіловат на місяць, то платитиме за електрику лише пів ціни, тобто 2,64 за кіловат. В іншому разі, при перевищенні цього ліміту, вартість спожитої електроенергії обчислюватиметься за повним тарифом».

Щоб скористатися пільговим тарифом на електроенергію в опалювальний період, побутовий споживач повинен розробити проект, у якому буде визначено перелік електричного обладнання для обігріву, згідно державного стандарту.  Усі ці дані, алгоритм встановлення є на офіційних сайтах постачальників та оператора системи розподілу. 

Детально про це – дивіться у відео за посиланням:  

 

08 серпня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів