Корисне для військових: зберігай та завантажуй застосунок Армія+

Корисне для військових: зберігай та завантажуй застосунок Армія+
Міністерство оборони України представило нову платформу Армія+, створену з метою цифровізації послуг для військовослужбовців та підвищення ефективності служби.

 

Зокрема, в питанні зменшення обсягів паперової роботи. Одна з найбільш очікуваних функцій застосунку — можливість подання електронних рапортів.

 

«Надмірна паперова робота, яка сповільнює ефективність і якість служби, — одна зі скарг від військових, яку я чув найчастіше. Армія+ та цифровізація війська змінить цю компоненту, перевівши всі процеси у зручний електронний формат. Це супер app для військових, і я вдячний нашій команді за створення концепту, розробку та впровадження застосунку», — заявив під час презентації міністр оборони України Рустем Умєров.

 

У застосунку Армія+ доступні 11 видів рапортів, згрупованих у чотири типи: «На відпустку», «На допомогу», «Направлення» і «Видача направлення». Рапорти можна подати за кілька хвилин, а підказки допоможуть заповнити їх правильно. Рапорти надсилаються на підпис за допомогою унікального номера військовослужбовця – Армія ID.

 

«Сьогодні інновації визначають сучасне поле бою та визначають переможців у війні. Інновації застосунку Армія+ мають на меті підвищення ефективності службової діяльності військовослужбовців, створення більш комфортних умов для вирішення службових питань і для виконання бойових завдань за призначенням. Армія+ спрощує службу та зменшує втрати часу», — зазначив Головнокомандувач ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський.

 

У застосунку також передбачені опитування, завдяки яким держава зможе дізнатися думку військових з будь-яких питань, а самі військовослужбовці зможуть впливати на реальні зміни у Силах оборони України.

 

«Армія+ – це не тільки великий крок в напрямку цифровізації війська, а й демонстрація людяного ставлення до наших захисників. Люди, які ризикують життям за нашу із вами свободу, не мають заповнювати папери від руки під лінійку, стояти у чергах чи їхати у довгі подорожі за підписом на рапорті. Далі будемо впроваджувати ще більше сервісів для комфорту наших військових», — повідомила заступниця міністра оборони з питань цифровізації Катерина Черногоренко.

 

 

 https://itunes.apple.com/app/id6499126615

 https://play.google.com/store/apps/details?id=ua.gov.armyplus.app&hl=uk

 

Служба зв’язків з громадськістю Закарпатського ОТЦК та СП

 

11 серпня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів