Віктор Микита: "Закарпаття стає центром українського спорту"

Віктор Микита: "Закарпаття стає центром українського спорту"
Очільник Закарпаття пояснив, що має на увазі, у своєму Телеграм-каналі:

 

"Черговий проєкт регіонального та національного значення, який ми реалізовуємо в регіоні в межах стратегії Президента Володимира Зеленського щодо підготовки українських спортсменів та повернення наших талановитих атлетів з-за кордону.

В Ужгороді триває реконструкція одного зі спортивних залів СК «Юність», який з перших днів повномасштабної війни став прихистком для сотень переселенців та не забезпечував навчально-тренувального процесу.

Зараз ми готуємо об?єкт для повноцінного функціонування за призначенням з метою виконання завдань щодо розвитку молоді, її освіти та спортивного зростання. Роботи розпочалися минулого року, тож поетапно підходимо до реалізації.

Цей об?єкт матиме стратегічне значення для спорту всієї країни. Закарпаття зараз, об?єктивно, – найбезпечніший регіон з погляду віддалення від лінії фронту та криміногенної ситуації. Тож саме в нашій області плануємо проведення всеукраїнських та міжнародних змагань у режимі 365 днів.

Разом з тим готуємо інфраструктуру для тренувань та змагань серед ветеранів, наших героїв, нескорених та всіх інших спортсменів-паралімпійців.

Маємо запити на рік вперед та вже починаємо формувати завантаження об'єкта на 2025 рік. Арена відповідає міжнародним стандартам та буде використовуватися комплексно.

Одночасно приїзд тисяч спортсменів на змагання – це суттєве наповнення бюджету області, громад та місцевих підприємців, які забезпечуватимуть потреби тих, хто прибув до нашого регіону.

Ми чітко розуміємо своє завдання. Наша місія – зберегти те, що має країна, та створити умови для розвитку цього потенціалу. Результати Олімпійців у Парижі лише підтверджують правильність обраного вектора.

Дякую депутатському корпусу обласної ради, обласним федераціям та усім, хто долучився до реалізації цього проєкту.

Рухаємося далі.

 

13 серпня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів