Чергове нове потужне підприємство розпочало свою роботу на Закарпатті

Чергове нове потужне підприємство розпочало свою роботу на Закарпатті
Про це повідомив керівник ОВА Віктор Микита.

 

"У межах робочої поїздки на Берегівщину відвідав ТОВ «Термінал Чорнотисів», яке функціонує як новий мультимодальний термінал – так званий сухий порт.

Знаково, що підприємство започаткувало свою роботу в період повномасштабної війни та обрало саме Закарпаття для розвитку економічної діяльності. Це суттєві надходження в бюджет та нові робочі місця для працівників у громаді.

Цей мультимодальний термінал є великим логістичним хабом на території Берегівського району.

Його основна функція – здійснення перевантаження різноманітних вантажів – не тільки сільськогосподарської продукції, олії, а в перспективі також нафтопродуктів – з метою подальшого транспортування отримувачам у всіх куточках світу.

Термінал має вдале географічне розташування – безпосередньо поруч із кордоном з двома країнами Євросоюзу – Угорщиною та Румунією. Підприємство активно нарощує виробничі процеси, має намір у декілька разів збільшити обсяги перевантаження товарів у 2025 році.

Виробнича площа підприємства – 14,1 га. Загальна сума здійснених на сьогодні інвестицій становить близько 282 млн грн.

Цей проєкт – чергове підтвердження високої довіри бізнесу до державних інституцій на Закарпатті та сприятливого економічного клімату в регіоні.

Дякую підприємцям та інвесторам за системну, злагоджену роботу та підтримку економічного сектору нашої області", - написав Віктор Микита.

 

15 серпня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів