Вклеїти фото у паспорт можна буде у ЦНАПі Ужгородської міськради

Вклеїти фото у паспорт можна буде у ЦНАПі Ужгородської міськради
Вклеювання до паспорта громадянина України (зразка 1994 року) фотокартки при досягненні 25- і 45-річного віку – відтепер ця послуга діятиме в ужгородському ЦНАПі.

 

Виконком міської ради у середу, 14 серпня, прийняв таке рішення з метою реалізації прав, свобод і законних інтересів суб’єктів звернення у сфері отримання адміністративних послуг та документів дозвільного характеру. 

Також перелік послуг, які можна отримати у ЦНАПі, доповнили послугами, що надаються департаментом соціальної політики, а саме:

 - встановлення статусу постраждалого учасника Революції Гідності, видача посвідчення (01588);

- позбавлення статусу особи з інвалідністю внаслідок війни, члена сім’ї загиблого (померлого) Захисника чи Захисниці України за заявою такої особи (02499).

Натомість низку послуг ЦНАП у зв’язку зі змінами у законодавстві більше не надаватиме. Йдеться про:

- переоформлення гірничого відводу для розробки родовищ корисних копалин місцевого значення (00897);

- видача гірничого відводу для розробки родовищ корисних копалин місцевого значення (01081).

- видача дозволу на ввезення видавничої продукції, що має походження або виготовлена та/або ввозиться з території держави-агресора, тимчасово окупованої території України (01461);

- анулювання дозволу на ввезення видавничої продукції, що має походження або виготовлена та/або ввозиться з території держави-агресора, тимчасово окупованої території України (01464).

Пресслужба Ужгородської міськради 

 

17 серпня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів