Збираємось в дорогу з новою сумкою

Збираємось в дорогу з новою сумкою

 

Коли попереду дальній шлях, без дорожньої сумки не обійтися. І чому б в такому разі не обрати саквояж, який створювався саме як сумка, що передбачена для подорожі? Тим більше, що вибір їх настільки широкий, що купити сьогодні саквояж можна на будь-який, навіть найвибагливіший смак.

Оберіть свій саквояж

Чому саме у Вірджинія конті? Бо в цьому магазині представлені найкращі моделі саквояжів від італійського виробника Virginia Conti. Ви не пошкодуєте, якщо продивитеся каталог на сайті https://virginia-conti.com.ua/sakvoyazhi.html, де легко можна обрати ті моделі, які підійдуть до вашого уявлення про те, якою має бути дорожня сумка. Також на сайті ви можете купити оптом шкіряні саквояжі, і це буде правильне рішення. Адже шкіряні вироби ніколи не виходять з моди і завжди підкреслюють гарний смак їхнього власника. Саквояж від Virginia Conti – це стильність, якість, зручність.

Для чого потрібен саквояж

Безумовно, ніхто не стане ходити с такою сумкою щодня на роботу або до супермаркету. Призначення саквояжу – вмістити речі, які знадобляться вам у подорожі. Наприклад, ви збираєтеся у кількаденне відрядження. Як розмістити потрібну кількість одягу, предметів особистої гігієни, документів у звичайній сумці? Ось тут і стане в нагоді саме дорожня сумка. Вирішили вибратися з друзями на уікенд? До саквояжу без проблем увійдуть усі необхідні для активного відпочинку речі. Що вже казати про відпустку на морі, відвідини рідних у іншому місті та інші дальні й не дуже подорожі. Словом, саквояж знадобиться вам у багатьох випадках.

Що є в правильних саквояжах

Як і будь-яка модель сумки від Virginia Conti, дорожні аксесуари продумані до дрібниць. В них, зокрема, є:

  • окремі невеликі кишені, в яких зручно розміщувати все, що знадобиться в подорожі: зубні щітки й пасти, потрібні документи, косметику тощо;
  • кишені побільше для одягу чи взуття;
  • спеціальні відділення, в яких зручно й безпечно перевозити ноутбук або планшет.

А якщо врахувати, що саквояжі від Вірджинія представлені великою кількістю моделей, виконаних в різних розмірах, кольорах, різноманітно оздоблених, то стане зрозумілим, що свою дорожню сумку зможуть легко обрати як чоловіки, так і жінки будь-якого віку.

Якому стилю пасуватимуть дорожні сумки

Наскільки широкий вибір саквояжів представлений в магазині, настільки ж різноманітний одяг, з яким можна їх поєднати. Зокрема, саквояж пасуватиме до таких речей:

  1. Класичні чоловічі та жіночі костюми.
  2. Спортивний одяг або кежуал, в якому джинси можна поєднувати, зокрема й з взуттям на підборах.
  3. Одяг у вінтажному стилі.

 

25 серпня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів