Одна людина загинула, двоє травмовані - смертельна ДТП на Рахівщині

Одна людина загинула, двоє травмовані - смертельна ДТП на Рахівщині
Слідчі Рахівського районного відділу поліції встановлюють обставини аварії, внаслідок якої водій авто загинув, а двоє пасажирів отримали травми. У справі розпочато слідство

 

31 серпня близько 19:45 до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду у селі Розтоки Рахівського району. За викликом одразу виїхала слідчо-оперативна група Рахівського районного відділу поліції, працівники якої оглянули місце ДТП та з’ясували її попередні обставини.

поліція розслідує смертельну аварію, що трапилася на рахівщині

Встановлено, що 32-річний водій автомобіля «Opel Zafira» не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху та з’їхав з дороги у кювет, де зіткнувся з бетонним містком. 

Внаслідок аварії водій автомобіля загинув на місці, а двоє його пасажирів – 33-річний та 22-річний односельці водія, були госпіталізовані до медзакладу, звідки після надання меддопомоги їх відпустили на амбулаторне лікування. 

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до смерті особи слідчі Рахівського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють причини та обставини аварії. Слідство у справі триває.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

 

01 вересня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів