У Мукачеві поліція затримала рецидивіста, який пограбував перехожого

У Мукачеві поліція затримала рецидивіста, який пограбував перехожого
Оперативники спільно зі слідчими Мукачівського районного управління поліції встановили та розшукали підозрюваного у грабежі. Фігуранта помістили в ізолятор тимчасового тримання. Викрадений мобільний телефон правоохоронці повернуть потерпілому

 

29 серпня до поліції із заявою про злочин звернувся 54-річний мешканець Воловця. Потерпілий розповів поліцейським, що подія сталася в Мукачеві, коли він повертався додому з роботи. На одній із вулиць до нього раптово підбіг невідомий чоловік, вихопив з кишені заявника мобільний телефон і втік у невідомому напрямку. 

Співробітники кримінальної поліції Мукачівського райуправління спільно зі слідчими провели ряд пошукових заходів та встановили, що причетним до пограбування є 22-річний вже раніше судимий за майнові злочини мешканець міста Берегово. Поліцейські за допомогою камер відеоспостереження відстежили маршрут руху зловмисника та швидко встановили його місце перебування. 

Грабіжника помістили до ізолятора тимчасового тримання. 

Слідчі кваліфікували його дії за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України. Також у підозрюваного вилучили викрадений мобільний телефон, який поліцейські повернуть потерпілому. 

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

 

02 вересня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів